Skip to content

Over mij

Hallo creatieveling,

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Lidy, getrouwd met Marcel, moeder van drie volwassen kinderen en vrouwtje van hond Tania, kater Stip en poes Aagje.

Van kind af aan is het creatief bezig zijn mij meegegeven. Met een opa die op een zelfgemaakte draaibank de meest prachtige dingen maakte, oma’s die veel handwerkten en een moeder die ook nog eens over brei- en naaimachines beschikte, is dat niet zo vreemd. Allerlei materialen gebruikten we om te knutselen. Van Lego gecombineerd met papier maakten we ruimteschepen. Piepschuimen vleesbakjes toverden we om tot Barbie-meubels. Maar wat boven dit alles uitsteeg, was mijn liefde voor dingen creëren met wol.

Mijmerend over hoe ik weer plezier in mijn werk kon krijgen – in mijn juridische baan was ik dat verloren – kwam ik al snel uit op: creativiteit. Het idee om workshops te geven en daar materialen bij te verkopen volgde kort daarna. Je begrijpt het al: de link met wol was snel gelegd. Het resultaat? Een wolwinkel!

Met mijn winkel en ideeën wil ik je inspireren om creatief aan de slag te gaan. Zeg nou zelf: wat is er mooier dan iets dragen of weggeven dat met passie eigenhandig is gemaakt! Aarzel niet en begin. Het is vast makkelijker dan je denkt. 

Ik hoop je in mijn winkel te ontmoeten.

Met creatieve groeten,

Lidy van Luttikhuizen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken?
Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of loop even binnen in onze winkel!

06 214 11 667

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Winkel

Kruisherenstraat 19, Roermond
(Betaald) Parkeren mogelijk voor de deur
Loopafstand van het centraal station.